Εφημερίδα Κοινωνική

Στέλιος Μαμαλάκης: «Στόχος μας, μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη με ψηφιακές υπηρεσίες»

 Breaking News

Στέλιος Μαμαλάκης: «Στόχος μας, μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη με ψηφιακές υπηρεσίες»
20 Σεπτεμβρίου 2024

Το ανακαινισμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στην οδό Γ. Ψυχογιού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης.

Τον κ. Μαμαλάκη υποδέχθηκε στο ΚΕΠ η αρμόδια Αντιδήμαρχος Διοίκησης Ελένη Κοντόγγονα η οποία τον ενημέρωσε για τις νέες εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών. Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη του ΚΕΠ, αλλά και με πολίτες που είχαν προσέλθει προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Στη συνέχεια ο κ. Μαμαλάκης αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και για την επαναλειτουργία του ΚΕΠ, δήλωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε τον Άγιο Δημήτριο μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, με ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογία ευρύτερης κλίμακας.  Σε αυτήν την προσπάθεια  ο επιτυχημένος θεσμός των ΚΕΠ, αποτελεί αιχμή του δόρατος. Γι’ αυτό ανακαινίσαμε τις εγκαταστάσεις και βελτιώσαμε τον εξοπλισμό. Πολύτιμοι αρωγοί μας σε αυτή τη προσπάθεια είναι οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ, οι οποίοι καθημερινά έρχονται σε επαφή με τον πολίτη και γνωρίζουν τις ανάγκες του από πρώτο χέρι. Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους τα δύο ΚΕΠ της πόλης μας μπορούν να κάνουν τη ζωή των κατοίκων της πόλης μας  πιο εύκολη. Εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε εδώ για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πολιτών και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που τους παρέχονται».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ