Εφημερίδα Κοινωνική

Όμιλος Μήτση: Η «επενδυτική απόβαση» στον Πειραιά και το «κύμα ανάπτυξης»

 Breaking News

Όμιλος Μήτση: Η «επενδυτική απόβαση» στον Πειραιά και το «κύμα ανάπτυξης»
20 Σεπτεμβρίου 2024

Σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών πραγματοποίησε το 2023 ο όμιλος Μήτση όπως προκύπτει από τις εκθέσεις οικονομικής διαχείρισης 13 ξενοδοχειακών συγκροτημάτων από τα 23 που ελέγχει συνολικά ο όμιλος.

Όπως σημειώνει ο Οικονομικός Ταχυδρόμος, το Mitsis Group τόσο το 2023 όσο και τους πρώτους μήνες του 2024 υλοποίησε ένα σημαντικό μέρος του συνολικού επενδυτικού προγράμματος ύψους 250 εκατ. ευρώ που περιελάβανε μεταξύ άλλων και την «απόβαση» του σε νέους προορισμούς όπως το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας ο Πειραιάς, αλλά και η Κέρκυρα.

Ειδικότερα το 2023 ο Όμιλος ξεκίνησε την μετασκευή του ακινήτου ακίνητο «ΜΕΤΑΧΑ» στο λιμάνι του Πειραιά το οποίο μίσθωσε τον Δεκέμβριο 2022, για 30 έτη και το μετέτρεψε σε μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων, δυναμικότητας 101 δωματίων.

Το Mitsis N’U Piraeus Port ξεκίνησε την λειτουργία του το 2024 και με την παρουσία του αναβάθμισε την ξενοδοχειακή αγορά του Πειραιά, ο οποίος έχει ανάγκη που επενδύσεις αυτού του είδους.

Το ξενοδοχείο όπως προαναφέρθηκε με 101 δωμάτια και σουίτες με πέντε διαφορετικούς τύπους δωματίων καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, business ή leisure. Το Mitsis N’U Piraeus Port περιγράφεται ως ένα αστικό lifestyle ξενοδοχείο 4* που βρίσκεται ακριβώς στο λιμάνι του Πειραιά, με την τέχνη να παίζει κεντρικό ρόλο στην εμπειρία των επισκεπτών, με έργα τέχνης από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, τον Κώστα Βαρώτσο, τον Κωνσταντίνο Κακανιά και τον Cacao Rocks, προσφέροντας μια απροσδόκητη συνάντηση με τη σύγχρονη ελληνική τέχνη.

Επίσης το εντός του 2024 ο Όμιλος Μήτση άπλωσε τις δραστηριότητες του  δυο νέων ξενοδοχειακών μονάδων στο portfolio του στην Κέρκυρα, όπου ο Όμιλος εξαγόρασε το ‘Messonghi Beach Hotel’, 4* παραθαλάσσιο all-inclusive ξενοδοχειακό θέρετρο στην περιοχή της Μεσογγής και υπέγραψε 10ετή Συμφωνία Διαχείρισης Ακινήτου για το 3* παραθαλάσσιο all-inclusive ξενοδοχείο ‘Belvedere Hotel’ στην περιοχή του Άγιου Ιωάννη Περιστερών, δύο ακίνητα της οικογένειας Γεωργούλη.

Ο όμιλος Μήτση με παρουσία 45 χρόνων στον ελληνικό τουρισμό διαθέτει σήμερα 23 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του σε οκτώ προορισμούς της χώρας και συγκεκριμένα, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κέρκυρα, την Κρήτη, την Κω, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ