Εφημερίδα Κοινωνική

Νίνα Κασιμάτη: «Το γεγονός ότι Ο Στ. κασσελάκης έφυγε από το γραφείο του δεν σημαίνει ότι παύει να είναι πρόεδρος»

 Breaking News

Νίνα Κασιμάτη: «Το γεγονός ότι Ο Στ. κασσελάκης έφυγε από το γραφείο του δεν σημαίνει ότι παύει να είναι πρόεδρος»
12 Σεπτεμβρίου 2024

Με την ανάρτηση όπου ο Συνταγματολόγος και καθηγητής Δημοσίου Δικαίου κ. Ξενοφών Κοντιάδης επεσήμανε πως άρση της εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεπάγεται έκπτωσή του από το αξίωμα, επιβεβαίωσε όσα είχε πει και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήδη από τη Δευτέρα, σημείωσε η κυρία Νίνα Κασιμάτη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο και την Μαρία Γεωργίου.

Ερωτηθείσα γιατί εφόσον σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, παραμένει πρόεδρος, άφησε το γραφείο του στην Κουμουνδούρου, η κ. Κασιμάτης ανέφερε χαρακτηριστικά «διότι αυτό έκρινε πως ήθελε να κάνει. Ξέρετε, στην πολιτική δεν ακολουθούνται πάντοτε οι τύποι. Ούτε σημαίνει το γεγονός ότι έφυγε από το γραφείο ότι παύει να είναι πρόεδρος».

Όσο αφορά στο αν ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να διεκδικήσει ξανά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Κασιμάτη ήταν ξεκάθαρη: «Αυτό το έχω πει πολλές φορές. Ναι».

Ερωτηθείσα, αν πιστεύει ότι μπορεί το κόμμα να ανακτήσει την ενότητα που χρειάζεται είπε «ναι, το πιστεύω, αλλά δεν είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Όλοι στη ζωή μας, τη διαδρομή μας και τα κόμματα που είναι πολιτικοί οργανισμοί ζωντανοί, γιατί αποτελούνται από πρόσωπα και από ανθρώπους. Όλοι στη ζωή μας πορευόμαστε και μορφωνόμαστε από τις εμπειρίες μας. Προφανώς και δεν θα ξεχάσουμε ό,τι έχει συμβεί».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ