Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

 Breaking News

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
03 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι αποφάσισε την μη αναπλήρωση ομάδων στην Α΄ Κατηγορία, αφού  τέτοια περίπτωση θα  είχε επιπτώσεις στην Β΄ Κατηγορία και στην Γ΄ Κατηγορία.

Στην Α΄ Κατηγορία δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, η ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και ο ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, ενώ η ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ που είχε δικαίωμα συμμετοχής δήλωσε συμμετοχή στην Β΄ Κατηγορία.

Στην Β΄ Κατηγορία δεν δήλωσε συμμετοχή  ο Α.Σ. ΚΩΦΩΝ, ενώ στην Γ΄ Κατηγορία δεν δήλωσαν συμμετοχή από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα η ΕΙΡΗΝΗ 2005, ο Π.Ο.ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,  Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι τα σωματεία που δεν δήλωσαν συμμετοχή, εφόσον δεν θα έχουν καμιά αγωνιστική δραστηριότητα στην  αγωνιστική περίοδο 2024-2025, υποχρεωτικά θα πρέπει να διαγραφούν  από μέλη της Ένωσης και στην συνέχεια της ΕΠΟ.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών και στις τρείς Κατηγορίες, αλλά και την εγγραφή των σωματείων  στην πλατφόρμα «E-KOUROS» της Γ.Γ.Α. η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

Η Α΄ Κατηγορία θα διεξαχθεί με 24 ομάδες (2 όμιλοι των 12 ομάδων), η Β΄ Κατηγορία θα διεξαχθεί με 26 ομάδες     (2 όμιλοι των 13 ομάδων), η Γ΄ Κατηγορία με όμιλο των 11 ομάδων και η Γ΄ Κατηγορία των Β΄ Ομάδων με 10 ομάδες.

Θα υπάρξουν αγώνες  play-off (ανόδου), play-out (υποβιβασμού) τόσο στην Α΄ όσο και στην Β΄ Κατηγορία και play-off (ανόδου) στην Γ΄  Κατηγορία.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 

Την  Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Α΄ Φάσης (με την συμμετοχή ομάδων Β΄ – Γ΄ Κατηγορίας) & Β΄ Φάσης (με την συμμετοχή των νικητριών της Α΄ φάσης και των ομάδων της Α΄ Κατηγορίας) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

 Οι αγώνες της Α΄ φάσης θα διεξαχθούν το ΣΚ 14-15 Σεπτεμβρίου και της Β΄ Φάσης το ΣΚ 21-22 Σεπτεμβρίου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ