Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση προληπτικού ελέγχου για την Άνοια από τα Δημοτικά Ιατρεία

 Breaking News

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση προληπτικού ελέγχου για την Άνοια από τα Δημοτικά Ιατρεία
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Σμύρνης διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 18/ 09/2024 από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι δράση προληπτικού ελέγχου  για τη νόσο Alzheimer στα Δημοτικά Ιατρεία Αγίου Δημητρίου (Θεσσαλίας 10) 2ος όροφος.

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής ενδιαφερομένων αποφασίστηκε η δράση να συνεχιστεί και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εξεταστούν όλοι όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Η σχετική δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Νόσου Alzheime η οποία είναι στις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα δημοτικά Ιατρεία επισκέφθηκε το πρωί και ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιο Μπαμπάνα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιατρούς και τα στελέχη των δημοτικών ιατρείων καθώς και με δημότες.

Ο κ. Μαμαλάκης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του, τόσο στο ιατρικό και στελεχιακό δυναμικό των δημοτικών Ιατρείων και τον κ. Μπαμπάνα, όσο και στα στελέχη του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπογραμμίζοντας ότι «πρόκειται για μια συμβολική  δράση για την πρόληψη της νόσου Alzheimer». Στην συνέχεια ο δήμαρχος τόνισε: «Η ανταπόκριση των δημοτών μας είναι ιδιαίτερα θετική και επιβεβαιώνει την ανάγκη δημιουργίας και στο δήμο μας Κέντρου Ημέρας για την Άνοια. Πρόκειται για ένα στόχο για τον οποίο έχουμε δεσμευθεί προεκλογικά και θα τον κάνουμε πράξη».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ