Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ενισχύει τις ευπαθείς οικογένειες

 Breaking News

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη ενισχύει τις ευπαθείς οικογένειες
29 Αυγούστου 2024

364 τεμάχια υγρού απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που εξυπηρετούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, δώρισε η εταιρεία Rolco –Bianil S.A.

H δωρεά αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος να στηρίξει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, παρέχοντας τα απαραίτητα είδη για την καθημερινότητά τους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης δήλωσε σχετικά:  «Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές για την ευγενική τους προσφορά. Η κοινωνική αλληλεγγύη και υποστήριξη των συμπολιτών μας είναι βασικές αξίες και τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν το αίσθημα ενότητας και συνεργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους δημότες μας με κάθε δυνατό τρόπο». Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας θα αναλάβει τη διανομή των απορρυπαντικών στις οικογένειες που έχουν καταγραφεί και χρήζουν υποστήριξης, με στόχο η βοήθεια να φτάσει σε αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ