Εφημερίδα Κοινωνική

Κορωπί: Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα κοντά σε σπίτια – Νέο 112 για εκκένωση

 Breaking News

Κορωπί: Φωτιά τώρα στην Αγία Μαρίνα κοντά σε σπίτια – Νέο 112 για εκκένωση
01 Αυγούστου 2024

Φωτιά τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί. Η πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση αλλά είναι κοντά σε σπίτια.

Λόγω της εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων. Συγκεκριμένα, στη συμβολή των λεωφόρων Αγίας Μαρίνας και Αγία Δημητρίου στην περιοχή του Αμπελώνα Κορωπίου, στη λεωφ. Αγίας Μαρίνας και Ταξιαρχών καθώς και στη συμβολή Καρπάθου και Ιθάκης.

Για την ενημέρωση όσων βρίσκονται στην περιοχή, εστάλησαν τρεις ειδοποιήσεις του 112. Η δεύτερη αφορά απομάκρυνση των κατοίκων προς Λεωφόρο Κορωπίου – Αγίας Μαρίνας.

Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 αρχικώς να είναι σε ετοιμότητα και στη συνέχεια να εκκενώσουν την περιοχή

Η τρίτη, που εστάλη στις 12.09, ενημέρωνε όσους βρίσκονται στις περιοχές Μεγάλο Μετόχι και Ξελαφτάκι να απομακρυνθούν προς Αγίου Δημητρίου και Παραλιακή Λεωφόρο.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε συναγερμός και στο σημείο του πύρινου μετώπου έσπευσε άμεσα ισχυρή δύναμη για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συγκεκριμένα, στην Αγία Μαρίνα επιχειρούν επίγειες δυνάμεις με  55 πυροσβέστες, 10 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρων.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί μηχανήματα έργου και υδροφόρων ΟΤΑ. Στη μάχη με τις φλόγες συνδράμουν από αέρος έξι εναέρια μέσα – τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ