Εφημερίδα Κοινωνική

Στ. Αντωνάκου: Η διαχρονική προβληματική διαδικασία στους δημόσιους διαγωνισμούς που πρέπει να αλλάξει! – Η περίπτωση προγράμματος ασφαλτοστρώσεων στους Δήμους Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και Πειραιά που ξεμπλόκαρε μετά από σχεδόν 3 χρόνια!

 Breaking News

Στ. Αντωνάκου: Η διαχρονική προβληματική διαδικασία στους δημόσιους διαγωνισμούς που πρέπει να αλλάξει! – Η περίπτωση προγράμματος ασφαλτοστρώσεων στους Δήμους Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και Πειραιά που ξεμπλόκαρε μετά από σχεδόν 3 χρόνια!
10 Ιουλίου 2024

«Είναι τραγικό κατά την άποψη μου, όλα τα έργα και κυρίως αυτά που προστατεύουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους και είναι απολύτως απαραίτητα ,να καρκινοβατούν επί χρόνια, εφόσον έχουν εγκριθεί-χρηματοδοτηθεί-ελεγχθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια των διαγωνισμών», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σταυρούλα Αντωνάκου, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, μιλώντας για το μεγάλο έργο των  ασφαλτοστρώσεων στους Δήμους Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και Πειραιά.

αντωνακου2 (1)

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στους Δήμους Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και Πειραιά, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 6.300.000€,σε δρόμους αρμοδιότητας των Δήμων!

Και παρότι με χαρά είδαμε, μετά από σχεδόν 3 ολόκληρα χρόνια (!) να ξεμπλοκάρει το έργο στην Νίκαια και το Ρέντη, δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά, την διαχρονική προβληματική διαδικασία στους δημόσιους διαγωνισμούς, όταν αρχίζουν να κάνουν ενστάσεις οι ενδιαφερόμενοι μεταξύ τους!

Είναι τραγικό κατά την άποψη μου, όλα τα έργα και κυρίως αυτά που προστατεύουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους και είναι απολύτως απαραίτητα ,να καρκινοβατούν επί χρόνια, εφόσον έχουν εγκριθεί-χρηματοδοτηθεί-ελεγχθεί πολλές φορές κατά την διάρκεια των διαγωνισμών!

αντονακου1

Δεν θέλουμε αδιαφανείς διαδικασίες, ούτε να μην ελέγχονται τα πάντα, όμως αν κάθε στάδιο ελέγχου και αποφάσεων απαιτεί μήνες ή χρόνια λόγω φόρτου εργασίας ή υποστελέχωσης, τότε το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε αναποτελεσματικοί και ανακόλουθοι στην κοινωνία ως κράτος!

Είναι απαραίτητες οι νομοθετικές ρυθμίσεις, λοιπόν,που θα διασφαλίζουν το αδιάβλητο των διαγωνισμών αλλά και θα είναι γρήγορες ως προς τους χρόνους!

Το συζητάμε χρόνια, ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιστεύω ότι εν έτη 2024 ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα!»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ