Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεδρίαση «Λογοδοσίας» δημοτικής Αρχής Πειραιά – Ποια θέματα θα συζητηθούν

 Breaking News

Συνεδρίαση «Λογοδοσίας» δημοτικής Αρχής Πειραιά – Ποια θέματα θα συζητηθούν
02 Ιουλίου 2024

Eιδική συνεδρίαση του Σώματος, θα γίνει τη Δευτέρα 8-7-2024 και ώρα 16:30, δια ζώσης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση σε θέματα της ημερήσιας διάταξης. Ωστόσο, αργότερα στις 18:00 θα ακολουθήσει και η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής. Τα θέματα της λογοδοσίας είναι τα παρακάτω:

1. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού έργου Χαλκίδος και Βαλαωρίτου.

2. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη της κατασκευής του 30ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, όσον αφορά τις ιδιοκτησιακές διαδικασίες και την εκπόνηση μελετών.

3. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή, σχετικά με το αίτημα πειραιώτη πολίτη καλαθοσφαιριστή ΑμεΑ, προκειμένου να αποκτήσει ανεμπόδιστη πρόσβαση προς την κατοικία του επί της οδού Καραϊσκου, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

4. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή α) ποιος είναι ο επικείμενος προγραμματισμός και το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών επισκευών, συντήρησης, ελέγχου στατικότητας και εξοπλισμού των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά και β) από τις υπάρχουσες εργασίες που εκτελούνται ήδη στα σχολικά κτίρια βάσει του Τεχνικού Προγράμματος, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα περάτωσης των εργασιών;

5. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για ποιό λόγο έχει καθυστερήσει σχεδόν κατά ένα χρόνο η περάτωση του έργου του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην οδό Ερμουπόλεως (σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής το έργο αναμενόταν να παραδοθεί το Σεπτέμβριο του 2023) και ποιό είναι το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του εν λόγω κτιρίου που θα στεγάσει το Σταθμό;

6. Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή για το πόσες είναι συνολικά οι θέσεις που έχει προκηρύξει ο Δήμος για τα Summer Camp, πόσες αιτήσεις συνολικά έγιναν, πόσες θα ικανοποιηθούν και ποιος ο μελλοντικός σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ