Εφημερίδα Κοινωνική

Πλεξιγκλάς παραλίγο να αποκεφαλίσει 14χρονη!

 Breaking News

Πλεξιγκλάς παραλίγο να αποκεφαλίσει 14χρονη!
02 Ιουλίου 2024

Τα χειρότερα γλίτωσε μια 14χρονη στον Πειραιά, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν τμήμα πλεξιγκλάς έπεσε στο κεφάλι της, ενώ βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με το STAR, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που η ανήλικη βρισκόταν στο εμπορικό, όταν λόγω των δυνατών ανέμων μέρος από τη στέγη αποκολλήθηκε και την τραυμάτισε στο λαιμό.

 «Για δυο εκατοστά δεν αποκεφαλίστηκε, μας είπαν οι γιατροί. Ε, τί θα πάθαινε; Αφού ήταν για δυο πόντους ήταν θέμα, είπε ο γιατρός. Το παιδί έπεσε, λιποθύμησε, σε κώμα, ήρθε το ασθενοφόρο και μετά συνήλθε. Το παιδί βγήκε τώρα το μεσημέρι από το νοσοκομείο.

 Από αυτούς εκεί πέρα δεν υπήρξε καμία βοήθεια. Ένας άνθρωπος που ήθελε να βοηθήσει που ήταν γιατρός του το απαγορεύανε», είπε ο πατέρας της 14χρονης.

Μάλιστα, η οικογένεια του παιδιού θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας που διαχειρίζεται τον χώρο του εμπορικού κέντρου.

«Είδαμε ένα τεράστιο πλεξιγκλάς επιφάνειας γύρω στα 20 με 30 τετραγωνικά μέτρα να έχει αποκολληθεί από το ταβάνι του εμπορικού κέντρου, κατέληξε πάνω σε ένα κοριτσάκι το τραυμάτισε, το χτύπησε στο κεφάλι. Το κορίτσι έπεσε κάτω λιπόθυμο και αναίσθητο, είχε σπασμούς», σημείωσε.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ