Εφημερίδα Κοινωνική

Ποινική δίωξη σε οδηγό δημοτικού λεωφορείου σε νησί – «Έκοβε» πλαστά εισιτήρια!

 Breaking News

Ποινική δίωξη σε οδηγό δημοτικού λεωφορείου σε νησί – «Έκοβε» πλαστά εισιτήρια!
26 Ιουλίου 2024

Οσμή σκανδάλου στο Δήμο Σίφνου με υπόθεση πλαστογραφίας δημοτικού υπαλλήλου και συγκεκριμένα οδηγού λεωφορείου, με σκοπό το παράνομο κέρδος. Στον δημοτικό υπάλληλο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει τοcyclades24, εστάλη στις 07/07/2024 κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Σύρου προς το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μήλου, με κατηγορούμενο δημοτικό υπάλληλο για πράξη «πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με το παραπάνω, ο δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι από τις αρχές του 2023 έρως τις 29/06/2024, με πρόθεση κατάρτισε πλαστά εισιτήρια, με σκοπό να παραπλανήσει με τη χρήση τους επιβάτες λεωφορείων δημοσίας χρήσεως του Δήμου Σίφνου, στους οποίους παρέδιδε απόκομμα αυτών, ότι το αναλογούν τίμημα που αυτοί κατέβαλαν για τη διαδρομή που εκτελούσε ως οδηγός περιερχόταν στον οικείο Δήμο, ενώ στην πραγματικότητα το καρπωνόταν ο ίδιος.

Ακολούθως δε, έκανε χρήση πλαστών εισιτηρίων, παραπλανώντας τους επιβάτες ότι το από αυτούς καταβληθέν για τη διαδρομή αντίτιμο περιερχόταν στον οικείο Δήμο, ενώ στην πραγματικότητα το καρπώθηκε ο ίδιος σε βάρος του Υπηρεσίας του.

Πέρα του ποινικού σκέλους της υπόθεσης, ο συγκεκριμένος υπάλληλος, είναι αντιμέτωπος και με πειθαρχικά παραπτώματα.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ