Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Αβραμίδης -Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ: «Το κομμάτι ανακύκλωσης είναι προτεραιότητα και για τους δήμους και για την περιφέρεια»

 Breaking News

Νίκος Αβραμίδης -Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ: «Το κομμάτι ανακύκλωσης είναι προτεραιότητα και για τους δήμους και για την περιφέρεια»
03 Ιουλίου 2024

«Το κομμάτι ανακύκλωσης είναι προτεραιότητα και για τους δήμους και για την περιφέρεια, έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το κομμάτι της ανακύκλωσης στην πηγή. Εννοώ στα σχολεία, στην κοινωνία». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), κος Νίκος Αβραμίδης στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με αφορμή την εκδήλωση του Ομίλου των Παραπολιτικών και της ΤΕΧΑΝ για την Ημέρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης. Ειδικότερα, είπε: «Είμαστε σε μια διαδικασία εξορθολογισμού και εξυγίανσης.

Το ταμείο είναι μείον. Ο κ. Χαρδαλιάς έχει δώσει εντολή και έχουμε ξεκινήσει διαχειριστικό έλεγχο. Το άνοιγμα του Ταμείου του ΕΔΣΝΑ αυτή τη στιγμή είναι περίπου στα 158 εκατομμύρια. Σχέδιο υπάρχει αυτή τη στιγμή, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να καταλήξουμε που βρισκόμαστε οικονομικά για να μπορέσουμε να τρέξουμε με προτεραιότητα πάντα το κομμάτι της ανακύκλωσης. Το κομμάτι ανακύκλωσης είναι προτεραιότητα και για τους δήμους και για την περιφέρεια, έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το κομμάτι της ανακύκλωσης στην πηγή. Εννοώ στα σχολεία, στην κοινωνία. Η χώρα έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω υπάρχουν όμως δήμοι που έχουν κάνει βήματα μπροστά, έχουν προχωρήσει και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ