Εφημερίδα Κοινωνική

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στον Πρωθυπουργό για τον Πειραιά

 Breaking News

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στον Πρωθυπουργό για τον Πειραιά
26 Ιουλίου 2024

Η δυναμική βουλευτής του Πειραιά και Νήσων, είχε πρόσφατα μια καίρια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, όπου συζήτησαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Πειραιά και τις στρατηγικές ανάπτυξης που θα οδηγήσουν την πόλη μας σε μια νέα εποχή. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, γνωστή για την αφοσίωσή της και την αποφασιστικότητά της φαίνεται να επιστρέφει παρότι πλησιάζουν οι διακοπές όλων, με αμείωτη ταχύτητα πίσω στον Πειραιά!

Η συνάντηση αυτή βέβαια δεν ήταν τυχαία. Η βουλευτής, όπως πληροφορηθήκαμε, πέρα από την συζήτηση της με τον Πρωθυπουργό, αντάλλαξε επίσης από κοινού ιδέες και σχέδια που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα ενισχύσουν την πόλη μας. Η Δόμνα Μιχαηλίδου, με το πάθος και την ενέργεια που τη διακρίνουν, επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων αυτών.

image_123650291

Πηγές αναφέρουν ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί μόνο την αρχή για την κυρία Μιχαηλίδου. Οι Πειραιώτες μπορούν να είναι αισιόδοξοι ότι η πόλη μας βαδίζει προς ένα καλύτερο μέλλον, με την Δόμνα στο πλευρό τους, έτοιμη να αγωνιστεί έμπρακτα για την εκλογική της περιφέρεια!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ