Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Επιτακτική η ανάγκη έκδοσης νέων voucher

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Επιτακτική η ανάγκη έκδοσης νέων voucher
25 Ιουλίου 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Κ. Χατζηδάκη για την έκδοση νέων Voucher, η οποία αναφέρει τα εξής :

«Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Ψηφιακές συναλλαγές», μέσω του οποίου καλύπτεται μέρος του κόστους αγοράς τερματικών POS και διασύνδεσής με τις ταμειακές μηχανές/ΦΗΜ, όπως επίσης και η απόκτηση σειράς απαραίτητων για τις επιχειρήσεις ψηφιακών υπηρεσιών, οι επιχειρήσεις προμηθεύτηκαν voucher σε εγκεκριμένους προμηθευτές του εν λόγω προγράμματος.

Πολλές επιχειρήσεις από αυτές, βρίσκονται αυτή τη στιγμή να έχουν στα χέρια τους voucher τα οποία έχουν λήξει και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν πήραν τα vouchers δεν υπήρχαν στην αγορά οι φορολογικοί μηχανισμοί που απαιτούνταν για την διασύνδεσή τους.

Πρέπει το Υπουργείο να προχωρήσει άμεσα σε νέο κύκλο vouchers και να ανακοινώσει την ημερομηνία που θα γίνει αυτό, γιατί αυτή τη στιγμή οι επιχειρήσεις βρίσκονται εκτεθειμένες και με ένα κόστος στο οποίο δεν μπορούν να ανταποκριθούν.»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ