Εφημερίδα Κοινωνική

Διάψευση Δημάρχου Σαλαμίνας για τις «αποκαλύψεις» περί ρευματοκλοπής

 Breaking News

Διάψευση Δημάρχου Σαλαμίνας για τις «αποκαλύψεις» περί ρευματοκλοπής
09 Ιουλίου 2024

Σε ανακοίνωση του Δήμου Σαλαμίνας και του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου, αναφέρονται τα εξής: 

«Στις 4.7.2024 δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα makeleio.gr και αναπαράχθηκε από τοπικές ιστοσελίδες ότι είμαι κατηγορούμενος για ρευματοκλοπή. Επισυνάπτεται, δε, στο δημοσίευμα το κατηγορητήριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Είτε από αμέλεια, είτε από σκοπιμότητα όσοι δημοσίευσαν ή αναπαρήγαγαν την εν λόγω είδηση, ξέχασαν να διευκρινίσουν ότι το ακίνητο στο οποίο φέρεται να έγινε η ρευματοκλοπή και το οποίο βρίσκεται στη Λεωφ. Φανερωμένης αρ. 33 δεν είναι ακίνητο ιδιοκτησίας μου, αλλά είναι το παλαιό Δημαρχείο.

Ξέχασαν επίσης να αναφέρουν ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ρευματοκλοπή φέρεται να τελέστηκε από τις 26.10.2017. Το 2017 δεν ήμουν όμως Δήμαρχος εγώ στην Σαλαμίνα, αλλά εγώ ανέλαβα στις 1.9.2019. Η αλήθεια είναι ότι ενημερωθήκαμε από τον ΔΕΔΔΗΕ για το θέμα το 2022 και φροντίσαμε άμεσα να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να πληρωθεί η οφειλή αυτή. Τώρα που αποκαταστήσαμε την αλήθεια, την οποία όφειλαν να γνωρίζουν όσοι θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ ή να αναδημοσιεύουν ειδήσεις, ας μου επιτραπεί να πω μόνο ότι όλοι αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη σε μένα, θα συνεχίσουν απλά να αυτογελοιοποιούνται.

Οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το νησί μας και κάποιοι θα συνεχίσουν να πέφτουν όλο και πιο χαμηλά».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ