Εφημερίδα Κοινωνική

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν», στο πρώτο ιατρείο ολιστικής αντιμετώπισης του καρκίνου

 Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν», στο πρώτο ιατρείο ολιστικής αντιμετώπισης του καρκίνου
26 Ιουλίου 2024

Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Υγείας μας ενημερώνει για όσα είδε και ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του στο «Αττικόν» Νοσοκομείο:

«Το Νοσοκομείο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας με εξαιρετικούς γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά. Όμως στο νοσοκομείο αυτό εδώ και 1,5 χρόνο έχει γίνει κάτι μαγικό. Η καθηγήτρια κ. Αμάντα Ψυρρή και η Δρ. Ιατρός κ.Καλλιόπη (Πόπη) Καλαιτζή έχουν δημιουργήσει με την ομάδα τους το πρώτο ιατρείο ολιστικής αντιμετώπισης του καρκίνου. Εκεί δεν θεραπεύουν απλώς τον καρκίνο αλλά παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του ασθενούς για όλη την υπόλοιπη ζωή του. Τον καθοδηγούν στο πώς θα ζει πλέον με αυτή την ασθένεια και πώς θα ανεβάζει την ποιότητα της ζωής του. Τα λόγια που μας είπαν ασθενείς που ήδη πηγαίνουν εκεί μας έφεραν δάκρυα στα μάτια. Θέλω πραγματικά να δώσω στις δύο αυτές κυρίες αλλά και σε όλο το προσωπικό εκεί θερμά συγχαρητήρια.

Η εταιρία Bristol Mayers αποφάσισε να υποστηρίξει οικονομικά αυτό το εγχείρημα κα ανέθεσαν στην Ernst & Young  να το μελετήσει ώστε να το προτυποποιήσουμε και έτσι να το μεταφέρουμε και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας μας, προσφέροντας αυτή τη νέα για μας, αλλά τόσο διαδεδομένη στην Βόρεια Ευρώπη και Αμερική, ολιστική αντιμετώπιση του Καρκίνου όσο μπορούμε περισσότερο.

Στην συνέχεια με τον κ. Διοικητή του Νοσοκομείου, τον κ. Αντιπρύτανη, τον κ. Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και τον κ. Διοικητή της 2ας ΥΠΕ επισκεφθήκαμε το εργοτάξιο του νέου κτιρίου για τις ημερήσιες θεραπείες των ογκολογικών ασθενών. Η κλινική αυτή που την διευθύνει η κα Ψυρρή, χάρη σε μία ακόμη γενναία χορηγία του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, μεταφέρεται σε νέο σύγχρονο κτίριο που θα λειτουργεί από το τέλος αυτού του έτους, προσφέροντας στους ασθενείς εξαιρετικές συνθήκες θεραπείας. Δεν έχω αρκετά λόγια για να ευχαριστήσω αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο για την ευγένεια της ψυχής του και την ανάγκη του να προσφέρει στους συνανθρώπους του».

 αδωνις5

αδωνις2

αδωνις4


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ