Εφημερίδα Κοινωνική

Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από στελέχη της αυτοδιοίκησης

 Breaking News

Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από στελέχη της αυτοδιοίκησης
04 Ιουνίου 2024

Την κινητοποίηση των αυτοδιοικητικών στελεχών που πρόσκειται στη ΝΔ απέναντι στην αποχή, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε χαιρετισμό που απηύθυνε το απόγευμα της Δευτέρας σε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αττικής.

Ζήτησε επίσης την κινητοποίησή τους για έναν πολιτικό λόγο που έχει να κάνει, όπως είπε, «με το πώς διαμορφώνονται οι εγχώριες πολιτικές ισορροπίες».

«Πιστεύω ότι στην κάλπη αυτή οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα ότι ο λαϊκισμός της τοξικότητας και των «λεφτόδεντρων» δεν πρέπει ποτέ να ξανασηκώσει κεφάλι στη χώρα μας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Δεν το αντέχουμε, δεν το αξίζουμε ως χώρα. Και φαίνεται ότι κάποιοι δεν έμαθαν τίποτα από τα λάθη τους, εξού και τα επαναλαμβάνουν σε ένα διαφορετικό περιτύλιγμα, αλλά ουσιαστικά με το ίδιο περιεχόμενο των πολιτικών».

O K. Μητσοτάκης κάλεσε ψηφοφόρους και στελέχη της ΝΔ μα μην εφησυχάσουν από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και να σπεύσουν στην κάλπη, και ζήτησε την κινητοποίησή τους απέναντι στην αποχή.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, η χώρα μας έχει καταφέρει να κατοχυρώσει τη δημοσιονομική σταθερότητα.

Η Ελλάδα που ήταν «η αφίσα των προβλημάτων της ευρωζώνης, σήμερα είναι παράγων σταθερότητας και παράδειγμα προς μίμηση», ανέφερε, ενώ υπογράμμισε ότι «το πολιτικό μήνυμα των εκλογών είναι ότι η ΝΔ πρέπει να είναι ισχυρή, αποφασισμένη και μετά τις κάλπες των ευρωεκλογών να συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει με τόσο μεγάλη ένταση αυτούς τους τελευταίους 11 μήνες».

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ