Εφημερίδα Κοινωνική

Π. Χρηστίδης: Να κάνουμε πρώτα αποφασιστική, πολιτική συνδιάσκεψη και μετά τις οργανωτικές διαδικασίες

 Breaking News

Π. Χρηστίδης: Να κάνουμε πρώτα αποφασιστική, πολιτική συνδιάσκεψη και μετά τις οργανωτικές διαδικασίες
27 Ιουνίου 2024

«Το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα με τεράστια παρακαταθήκη, ρόλο στο παρελθόν και το μέλλον, οφείλει να ανασυγκροτηθεί πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή του στο OPEN, συμπληρώνοντας ότι οφείλει να αναλογιστεί τις μεγάλες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και να διαμορφώσει συνθήκες για μια καλύτερη ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι κάποιοι στη ΝΔ ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο, για το γεγονός ότι έχασαν ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους, σε διάφορα νομοθετήματα, αρνούμενοι να λάβουν τα μηνύματα που έστειλαν οι πολίτες στις τελευταίες κάλπες. «Ο κύριος Μητσοτάκης, το υπουργικό του συμβούλιο, η Νέα Δημοκρατία, έχουν μπει σε κύκλο φθοράς», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ως προς αυτό αντέτεινε την ανάγκη της άμεσης ανασυγκρότησης και ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ, πηγαίνοντας – όπως είπε – «σε μια πολιτική οριοθέτησή του με καθαρούς όρους. Ποιους εκφράζουμε, με ποιους είμαστε, όχι με τους όρους της παλιάς εποχής, αλλά με πραγματικούς όρους. Σήμερα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας παλεύει να επιβιώσει και αυτό το κομμάτι δεν βρίσκει έκφραση στα πολιτικά κόμματα. Η πρόκληση που έχουμε και για τον εορτασμό των 50 ετών, την 3η του Σεπτέμβρη, είναι να εκφράσουμε όλους αυτούς τους πολίτες σε μια πολύ μεγάλη πολιτική διαδικασία και προφανώς μετά να δούμε σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και την εκλογή ηγεσίας», πρόσθεσε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η έλλειψη πολιτικής τοποθέτησης και όχι κάποιο φυσικό πρόσωπο. Κατέληξε, δε, υπογραμμίζοντας πως όλα τα στελέχη πρέπει να σεβαστούν την αγωνία και τη στεναχώρια των μελών της παράταξης, οι οποίοι αγωνίστηκαν για τη δεύτερη θέση, και να τη μετατρέψουν σε δύναμη.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ