Εφημερίδα Κοινωνική

Ο ΧΥΤΑ Φυλής εκπέμπει SOS!

 Breaking News

Ο ΧΥΤΑ Φυλής εκπέμπει SOS!
26 Ιουνίου 2024

Μεγάλος «ντόρος» γίνεται (ξανά) με το ΧΥΤΑ στη Φυλή και όλη η αυτοδιοίκηση είναι σε «συναγερμό» σε ό,τι έχει να κάνει με την αποκομιδή απορριμμάτων.

Τον Ιούλιο λήγει η 20ετής σύμβαση παραχώρησης που έχει υπογράψει ο Δήμος Φυλής και η οποία αφορά την εγκατάσταση των 1.000 στρεμμάτων.

Το θέμα του ΧΥΤΑ είναι στον «αέρα». Οι οφειλές βρίσκονται σε εκκρεμότητα με τον Δήμαρχο Φυλής να αναμένει στη «γωνία», ενώ προβληματισμός υπάρχει σε Περιφέρεια Αττικής και ΕΔΣΝΑ καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος -αν δεν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα- να βρεθούν όλοι οι Δήμαρχοι και οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου με τα σκουπίδια στην… «πλάτη» εν μέσω καλοκαιριού.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κυβέρνηση έχει λάβει το «μήνυμα» και πιθανόν να παρέμβει για να προλάβει καταστάσεις.

Ωστόσο, η ουσία είναι μία. Το θέμα με τον ΧΥΤΑ στη Φυλή πρέπει να λυθεί, επιτέλους! Τόσα χρόνια ακούμε για ενέργειες και σχεδιασμούς που είτε καθυστερούν, είτε μένουν στα χαρτιά και κάθε φορά συζητάμε το ίδιο θέμα, για την «βόμβα» του ΧΥΤΑ, που απειλεί να «γονατίσει» με σκουπίδια το λεκανοπέδιο.

Ως εδώ λοιπόν. Οι αποφάσεις στο τραπέζι, να τελειώνουμε! Η κυβέρνηση ας βάλει σε προτεραιότητα το θέμα. Να ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση. Για να μην είμαστε στο ίδιο «έργο» θεατές και για τα επόμενα χρόνια.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ