Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης σε Δημοτικά Σχολεία από τον Δήμο Πειραιά

 Breaking News

Νέα δάπεδα σε αύλειους χώρους και εργασίες αναβάθμισης σε Δημοτικά Σχολεία από τον Δήμο Πειραιά
13 Ιουνίου 2024

Εργασίες αναβάθμισης  των αύλειων χώρων στα 14ο, 17ο, 27ο και 43ο  Δημοτικά Σχολεία Πειραιά υλοποίησε ο Δήμος Πειραιά, καθώς τοποθέτησε σε αυτούς νέα δάπεδα, προκειμένου να αθλούνται στις καλύτερες δυνατές συνθήκες οι μαθητές.

Επιπλέον, με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Α΄ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ανακατασκευάστηκαν τα ασανσέρ στα 27ο, 43ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά, τα οποία πλέον είναι σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα.

222

Στόχος είναι η βελτίωση των υποδομών, έτσι ώστε να διαθέτει η πόλη μας όσο το δυνατόν πιο λειτουργικές  και σύγχρονες σχολικές μονάδες.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αντώνη Μοραντζή, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Μακρή και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, επιθεώρησαν τα σχολεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι εν λόγω παρεμβάσεις.

366

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε εντατικά την αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων με την αναμόρφωση προαύλιων χώρων και  με την ανακατασκευή ασανσέρ σε Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας. Πρόκειται για αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να φοιτούν τα παιδιά σε ένα σύγχρονο και όμορφο σχολικό περιβάλλον, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αθλούνται σε ασφαλείς και κατάλληλες  υποδομές.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων μας δημιουργώντας, στον βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, τις καλύτερες  δυνατές συνθήκες με παρεμβάσεις στα σχολικά μας κτήρια».

 433

2121 (1)


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ