Εφημερίδα Κοινωνική

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ

 Breaking News

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ
10 Ιουνίου 2024

Ως «βόμβα» έσκασε στον κόσμο του Δικέφαλου η είδηση ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχωρεί από το «τιμόνι» της ΑΕΚ, παραδίδοντάς το στον Μάριο Ηλιόπουλο.

«Από την πλευρά μου έπρεπε να βρω την κατάλληλη στιγμή! Να αποχωρήσω από την ΑΕΚ, τη στιγμή που θα είχα υλοποιήσει την προ 11 ετών υπόσχεσή μου για μία ΑΕΚ πανίσχυρη, που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάνοντας παράλληλα γνωστό το όνομα του διαδόχου του. «Παραδίδω τα ηνία στον εφοπλιστή κ . Μάριο Ηλιόπουλο».

Ποιος είναι όμως ο Μάριος Ηλιόπουλος;

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο 54χρονος ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ναυτιλιακών υπηρεσιών «Seajet», η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ταχυπλόων σκαφών που εξυπηρετούν τα ελληνικά νησιά.

Η Seajets είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο είδος της στην Ελλάδα με στόλο ταχυπλόων που συνδέουν πολλά νησιά του Αιγαίου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας, καθιστώντας τη μια από τις κορυφαίες στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η κοινωνική του δράση

Επιπλέον, έχει γίνει γνωστός και για τη συμμετοχή του σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, επεκτείνοντας την επιρροή του πέρα από τον ναυτιλιακό τομέα.

Στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι η SeaJets με το Tera Jet και τους ναυτικούς της ήταν εκεί προσφέροντας βοήθεια σε πάνω από 700 ανθρώπους, διασώζοντας και μεταφέροντάς τους σε μεγαλύτερα πλοία.

Διοργανώθηκε εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών.

Προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».

Από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών κατοίκων Κυκλάδων και τους επισκέπτες αυτών σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.

Στη Σαντορίνη συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους του νησιού, καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018

Οι διακρίσεις στο ράλι

iliopoulos2

Παράλληλα, ο 54χρονος εφοπλιστής είναι γνωστός και για την πορεία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το ράλι, η οποία ξεκίνησε από τα νεαρά του χρόνια.

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους σταθμούς στην καριέρα του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν η συμμετοχή του στο Ράλι Ακρόπολις, έναν από τους πιο απαιτητικούς και γνωστούς αγώνες ράλι στον κόσμο. Η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και οι καλές του επιδόσεις, ενίσχυσαν τη φήμη του ως ενός από τους κορυφαίους Έλληνες οδηγούς ράλι. Η επιτυχία του στο Ράλι Ακρόπολις δεν ήταν μόνο προσωπική νίκη, αλλά και μια σημαντική διάκριση για την ελληνική κοινότητα του ράλι.

Πρωταθλητής circuit 1995, 1996
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015
Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ