Εφημερίδα Κοινωνική

Καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 Breaking News

Καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών Δήμου Αγίας Βαρβάρας
27 Ιουνίου 2024

«Κάθε χρόνο και καλύτερη» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, την καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που φέτος « παντρεύτηκε» με τη γιορτή των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου της πόλης μας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο άλσος Μητέρας την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 που με την πρωτότυπη διακόσμηση και τα χαμόγελα των παιδιών έγινε πιο όμορφο.

Οι παιδικοί σταθμοί οργάνωσαν ένα χορταστικό πρόγραμμα με παιχνίδια που σκέφτηκαν και κατασκεύασαν οι ίδιοι παιδαγωγοί, για να δώσουν ψυχή στο θέμα «παίζω, τρέχω και γελώ, με χαρά χοροπηδώ», με μασκότ και bubble show – ένα ωραίο θέαμα με δεκάδες φούσκες που αρέσει στα παιδιά.

Στο αμφιθέατρο του άλσους Μητέρας, τα παιδιά των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου παρουσίασαν με μουσική και κίνηση ένα παραμύθι «οι τρεις μαγικές φλογέρες», που πραγματικά μάγεψαν τους θεατές.

Δεν έλειψαν τα αγαπημένα εδέσματα των παιδιών, παγωτό και μπισκότα που έφτιαξε το προσωπικό των παιδικών σταθμών αλλά και τα ενθύμια για τους μικρούς καλεσμένους της γιορτής που οι ίδιοι κατασκεύασαν στα «εργαστήρια με τα καραβάκια» που στήθηκαν στο χώρο.

Διασκεδαστική, δημιουργική, επιτυχημένη γιορτή, αντάξια της κοινής προσπάθειας των παιδιών και του προσωπικού των δημοτικών παιδικών σταθμών και των τμημάτων μουσικοκινητικής αγωγής του δημοτικού ωδείου το χρόνο που πέρασε.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ