Εφημερίδα Κοινωνική

Είπε το… «πάμε» ο Χάρης Δούκας: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

 Breaking News

Είπε το… «πάμε» ο Χάρης Δούκας: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
27 Ιουνίου 2024

Θετικά στην πρόταση για να βρεθεί υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το νέο του μήνυμα ο Χάρης Δούκας ουσιαστικά “σφραγίζει” την υποψηφιότητά του για το “τιμόνι” του ΠΑΣΟΚ. Ανέφερε: «Πάμε,για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών. Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα! Η παραπάνω ανάρτηση-απάντηση δόθηκε έγινε εξ’ αφορμής της προτροπής «Πάμε Χάρη» του Μανώλη Χριστοδουλάκη. Σε κάθε περίπτωση ο Χάρης Δούκας έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων, όποιο και αν είναι το πολιτικό του μέλλον.

«Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα», ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Εν μέσω ραγδαίων εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, βρίσκεται στις Βρυξέλλες και στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Παράλληλα με τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ετοιμάζεται και για την Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής καθώς αναμένεται να απαντήσει στα «πυρά» που δέχθηκε στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο ίδιος αναγνωρίζει λάθη και παραλείψεις αλλά σε καμία περίπτωση δε θεωρεί ότι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είναι «τόσο μαύρη όσο την παρουσιάζουν αντίπαλοί του». Αναμένεται μάλιστα να τοποθετηθεί και για την υποψηφιότητα Δούκα.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ