Εφημερίδα Κοινωνική

Επιχείρηση «σκούπα» στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

 Breaking News

Επιχείρηση «σκούπα» στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως  από τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη
20 Ιουνίου 2024

 Επιχείρηση περισυλλογής και απομάκρυνσης μπαζών και ογκωδών αντικειμένων στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως ξεκίνησε από το προηγούμενο Σάββατο 15 Ιουνίου, ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συγκέντρωσε 20 τριαξονικά φορτηγά με μπάζα , ογκώδη και η δράση θα συνεχιστεί τα επόμενα Σάββατα γιατί λόγω της αυξημένης κίνησης και διέλευσης νταλικών δεν μπορεί να γίνει καθημερινές.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει: 

«Η ρήψη μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων από φορτηγά  τόσο της περιοχής μας όσο και όμορων δήμων  είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και το περιβάλλον. Παρά τις ελλείψεις προσωπικού στην καθαριότητα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καρδιά, προχωρήσαμε σ’αυτή την επιχείρηση καθαρισμού  θέλοντας να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν θα ανεχθούμε  αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά. Ευελπιστούμε ότι με τις προσλήψεις προσωπικού δημοτικής αστυνομίας θα καταφέρουμε να έχουμε αστυνόμευση της περιοχής και να επιβάλλουμε τα πρόστιμα που προβλέπονται στους παραβάτες».

skoupa2

Τα συνεργεία καθαριότητας απομάκρυναν μέρος των μπαζών  που έχουν συσσωρευτεί κατά μήκος της λεωφόρου και σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα της πόλης θα ενισχυθούν οι περιπολίες και οι έλεγχοι κατά μήκος της λεωφόρου για την αποτροπή της παράνομης απόθεσης ογκωδών αντικειμένων.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ