Εφημερίδα Κοινωνική

Αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό… Piraeus Long Jump: «Παρών» ο Μίλτος Τεντόγλου

 Breaking News

Αντίστροφη μέτρηση για το μοναδικό…  Piraeus Long Jump: «Παρών» ο Μίλτος Τεντόγλου
19 Ιουνίου 2024

Το Piraeus Long Jump, ο πρώτος αγώνας άλματος σε μήκος εκτός σταδίου που έγινε στην Ελλάδα, επιστρέφει στον Πειραιά, για 2η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 23 Ιουνίου, μπροστά από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο. Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο Μίλτος Τεντόγλου, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσφατα εκ νέου πρωταθλητής Ευρώπης, θα δώσει το παρών, μαζί με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμα μια μεγάλη, διεθνής αθλητική διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, στρέφοντας τα φώτα του παγκόσμιου αθλητισμού στον Πειραιά.

«Ο Πειραιάς έχει αποδείξει πλέον ότι είναι μια πόλη η οποία μπορεί να διοργανώσει ή να φιλοξενήσει με επιτυχία κορυφαίους διεθνείς αγώνες. Είναι κάτι το οποίο επιδιώκουμε και δουλεύουμε συστηματικά πάνω σε αυτό. Καλώ τον κόσμο να έρθει στον Πειραιά και να παρακολουθήσει δωρεάν από κοντά το μοναδικό αυτό αθλητικό θέαμα», ανάφερε σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Σημείωση: Στις 16:30 μ.μ. θα γίνει ο αγώνας των γυναικών και στις 18:10 μ.μ. θα γίνει ο αγώνας των ανδρών.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ