Εφημερίδα Κοινωνική

Άνω Λιόσια: Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο 59χρονος που τεμάχισε και έκαψε τη σορό του πατέρα του

 Breaking News

Άνω Λιόσια: Στο αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο 59χρονος που τεμάχισε και έκαψε τη σορό του πατέρα του
03 Ιουνίου 2024

Στο Αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο 59χρονος που τεμάχισε και να έκαψε τη σορό του πατέρα του στα Άνω Λιόσια, όχι όμως για το αδίκημα αυτό αλλά για το γεγονός ότι απέκρυψε τον θάνατο, όπως επίσης και για τον νόμο περί όπλων καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Άνω Λιόσια, όπου και έγινε η σύλληψη ενός 59χρονου. Περίοικοι είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι ο γείτονάς τους έχει βγάλει στην αυλή του σπιτιού τους ένα στρώμα και καίει έναν άνθρωπο, που όπως απεδείχθη ήταν ο 82χρονος πατέρας του.

Αν και από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια, ήταν αδύνατο να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου, προσδιορίστηκε ωστόσο ότι ο 82χρονος είναι νεκρός τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα.

Ο 59χρονος κατά τη σύλληψή του φάνηκε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, παρ’ όλα αυτά ο ψυχίατρος ο οποίος τον εξέτασε έκρινε ότι δεν χρήζει εγκλεισμού.

Όπως ο ίδιος o 59χρονος υποστήριξε στην απολογία του, προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του όταν η σορός άρχισε να αναδίδει αποφορά και η δυσοσμία από τη σήψη έγινε ανυπόφορη. Ετσι, επειδή δεν είχε χρήματα για να προχωρήσει στην ταφή, όπως ισχυρίστηκε, έβαλε τον πατέρα του πάνω σε ένα στρώμα στην αυλή του σπιτιού και το έκαψε.

Προηγουμένως, φαίνεται να τον είχε ακρωτηριάσει καθώς βρέθηκαν κεφάλι και χέρια μέσα σε κάδο, σε κοντινή απόσταση.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ