Εφημερίδα Κοινωνική

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια Ελλήνων οπαδών και τραυματισμοί πριν από τον τελικό του Final Four

 Breaking News

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια Ελλήνων οπαδών και τραυματισμοί πριν από τον τελικό του Final Four
26 Μαΐου 2024

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα, ενόψει του τελικού του Final Four στο Βερολίνο με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού που διεκδικεί το κύπελο και τον Ολυμπιακό που παίζει για την τρίτη θέση.

Ο απολογισμός: Ένα άτομο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δύο άτομα με σοβαρά τραύματα και άλλα 9 με ελαφρά. Συνολικά οι Πρώτες Βοήθειες της πυροσβεστικής περιέθαλψαν 123 άτομα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής που παρέσχε και τις πρώτες βοήθειες:

Μετά από συμπλοκές σώμα με σώμα μεταξύ πολλών ατόμων στο σιδηροδρομικό σταθμό του Prenzlauer-Allee περιθάλψαμε συνολικά 123 άτομα.

Μεταξύ αυτών ένα άτομο με τραυματισμούς σε κρίσιμη για τη ζωή του κατάσταση

Δύο άτομα με σοβαρά τραύματα και Εννέα άτομα με ελαφρά τραύματα.

Συνολικά στην επιχείρηση συμμετείχαν 44 δυνάμεις.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας που επικαλείται η εφημερίδα BILD, «στα επεισόδια συμμετείχαν οπαδοί των ομάδων από την Αθήνα και τον Πειραιά». Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν ακινητοποίησαν περίπου 70 άτομα, αλλά οι περισσότεροι έφυγαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Συνολικά η αστυνομία έκανε 89 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων.

O σταθμός του προαστιακού είναι στο Πρεντσλάουερ Μπεργκ του ανατολικού Βερολίνου, μια περιοχή σχετικά κοντά στην Uber Arena που διεξάγεται το Final Four.

Λίγο αργότερα σημειώθηκαν μικρότερης έκτασης επεισόδια μεταξύ 50 περίπου οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και στο προάστιο του Βερολίνου Σπάνταου, με τον τραυματισμό ενός ατόμου που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Την Παρασκευή είχαν σημειωθεί επεισόδια με φανατικούς οπαδούς της Φενέρ Μπαχτσέ.

Χθες το βράδυ ήρθαν τα ακόμη μεγαλύτερα επεισόδια με σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων οπαδών.

Πηγή: ΕΡΤ


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ