Εφημερίδα Κοινωνική

Τέσσερις εκδηλώσεις στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αυτή την εβδομάδα

 Breaking News

Τέσσερις εκδηλώσεις στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αυτή την εβδομάδα
27 Μαΐου 2024

Συνεχίζουν οι εξαιρετικές εκδηλώσεις των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου στο Μαθητικό Φεστιβάλ, καθώς και οι παράλληλες δράσεις του.

Το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα ξεκινάει σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου, στις 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) στο Μοσχάτο, με τη θεατρική παράσταση μαριονεττών «Ηρακλής ο Προστάτης των Ολυμπιακών Αγώνων». Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους θεατές  με ειδικά εφέ και τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εντυπωσιακές μαριονέττες ύψους από 1 έως 1,5 μέτρο. Στην ιστορία ακούγονται οι  φωνές γνωστών ηθοποιών όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, Χρυσούλα Διαβάτη, Πέμη Ζούνη, Χρήστος Τσάγκας, κ.ά.

Την Τετάρτη, 29 Μαΐου, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο το 3ο Δημοτικό Μοσχάτου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ταξίδι στον Κόσμο». Ένα παιδί κάνει τον γύρο του κόσμου και σε κάθε στάση του  απολαμβάνει ένα παραδοσιακό χορό που παρουσιάζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου, στις 19.00, το 2ο Δημοτικό Ταύρου θα παρουσιάσει στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, Αγίας Σοφίας 16, το εικαστικό project: «Βλέπω, ακούω,…ζωγραφίΖΩ» με τη συμμετοχή των τάξεων E1, E2 και Δ2.

Την Παρασκευή, 31 Μαΐου, στο πολιτιστικό κέντρο στο Μοσχάτο, στις 19.00, θα απολαύσουμε τον Όμιλο Ελληνικών χορών του Δήμου μας σε μία μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη παράδοση και χρώμα!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ