Εφημερίδα Κοινωνική

Τελικός UEFA Europa Conference League: Τα σημεία στον Πειραιά με γιγαντοοθόνες και η απαράδεκτη στάση της C.V.C. στη Μαρίνα Ζέας

 Breaking News

Τελικός UEFA Europa Conference League: Τα σημεία στον Πειραιά με γιγαντοοθόνες και η απαράδεκτη στάση της C.V.C. στη Μαρίνα Ζέας
29 Μαΐου 2024

Μετά το… αντιαθλητικό απαγορευτικό της εταιρείας C.V.C. που εκμεταλλεύεται τη μαρίνα Ζέας για να τοποθετήσει ο Δήμος Πειραιά γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον αποψινό ιστορικό τελικό του UEFA Conference League με τη Φιορεντίνα, ο Δήμος Πειραιά και οι “ερυθρόλευοι” βρήκαν τη λύση και επιλέχθηκε ο χώρος του τεράστιου πεζοδρομίου πάνω από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη στο Πασαλιμάνι.

Ταυτόχρονα με προσωπικές ενέργειες του προέδρου των φιναλίστ, Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψε και νέο σημείο δημόσιας προβολής του αποψινού (22:00, MEGA) τελικού. Συγκεκριμένα κατόπιν επικοινωνίας με τον Δήμο Περάματος οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον μεγάλο αγώνα σε γιγαντοοθόνη στην Πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Συνοψίζοντας τα τέσσερα σημεία προβολής του Τελικού του UEFA Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα είναι τα εξής:

Α. Πλατεία Κοραή, κέντρο Πειραιά
Β. Πεζοδρόμιο επάνω από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Πασαλιμάνι.
Γ. Πλατεία Γεννηματά, Καμίνια
Δ. Πλατεία Ηρώων, Πέραμα.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η εταιρεία CVC που εκμεταλλεύεται τη Μαρίνα Ζέας, αρνήθηκε να παραχωρήσει χώρο στον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση της μιας από τις τρεις γιγαντοοθόνες που έχουν προγραμματιστεί να τοποθετηθούν σε τρία σημεία της πόλης για να παρακολουθήσουν από το MEGA οι Πειραιώτες το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Ως εκ τούτου, καταβλήθηκε προσπάθεια από τον Δήμο και τον Ολυμπιακό να εγκατασταθεί η γιγαντοοθόνη σε χώρο που δεν ανήκει στη CVC και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο πάνω από το Ναυτικό Μουσείο στη Ζέα. Όπως μάλιστα σχολίασε στο δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά (ΚΑΝΑΛΙ-1) ο  δημοσιογράφος Λουκάς δ. Θεοφανόπουλος, η CVC είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Μετροπόλιταν – Υγεία, όπου εξυφάνθηκε η… «υπόθεση Χουάνκαρ»!

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά είναι η εξής:

Εν όψει του τελικού του Uefa Europa Conference League, ο οποίος διεξάγεται σήμερα 29 Μαΐου, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, ανακοινώνει ότι οι τρεις οθόνες για την παρακολούθηση του τελικού, μετά την άρνηση της διοίκησης της ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ να τοποθετηθεί οθόνη στην πλατεία Παπανικολή στο λιμάνι της Ζέας, τελικώς θα τοποθετηθούν στα εξής σημεία:

1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ.
2. ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ, (Κοινόχρηστος χώρος επί της Ακτής Μουτσοπούλου διαγωνίως έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά).
3.ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΚΑΜΙΝΙΑ _ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ανέφερε σχετικά: «Στόχος μας είναι, με τη συνεργασία όλων μας, η μέρα του τελικού να γίνει μια ακόμα μεγάλη γιορτή χαράς και υπερηφάνειας για τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες και τους επισκέπτες της πόλης μας, μέσα από μια άψογη διοργάνωση που θα μεριμνά για τη διευκόλυνση, αλλά και την ασφάλεια των παρευρισκόμενων του ιστορικού μεγάλου τελικού».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ