Εφημερίδα Κοινωνική

Πειραιάς: Άνοιξε το μεγαλύτερο Zara στον Πύργο!

 Breaking News

Πειραιάς: Άνοιξε το μεγαλύτερο Zara στον Πύργο!
20 Μαΐου 2024

Ντεμπούτο στην ελληνική αγορά έκανε το Zara flagship store των 5.000 τ.μ. στον εμβληματικό Πύργο του Πειραιά, με τη χώρα μας να μπαίνει στη λίστα των ρεκόρ, καθώς πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα της μάρκας διεθνώς.

Απ’ ότι φαίνεται όμως ο ισπανικός όμιλος Inditex όμιλος πάει για double score στην ελληνική αγορά, αφού ακολουθεί ακόμη ένα κατάστημα-ναυαρχίδα στο αναγεννημένο Μινιόν. Επιλέγοντας τη στρατηγική «go big», ο όμιλος Inditex, στην ομπρέλα του οποίου περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka, συνεχίζει να επενδύει στην εγχώρια αγορά, όπως ανέφερε σε δημοσιογραφική εκδήλωση ο κος Ηλίας Μάλαμας, διευθύνων σύμβουλος της ITX Ελλάς.

zara1

«Το κατάστημα στο Πύργο Πειραιά είναι ενδεικτικό του νέου μοντέλου ανάπτυξης του δικτύου, το οποίο εστιάζει στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας του καταναλωτή στο μέγιστο βαθμό μέσω και της χρήσης της τεχνολογίας καθώς και στην είσοδο νέων κατηγοριών όπως εσώρουχα, αθλητικά και τμήμα υποδημάτων και αξεσουάρ. Το νέο concept για τα μεγάλα καταστήματα υποστηρίζει τον αυξημένο αριθμό κωδικών ώστε να μπορέσουν να αναδειχθούν καλύτερα οι κολεξιόν», επεσήμανε ο κος Μάλαμας.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ