Εφημερίδα Κοινωνική

Για πρώτη φορά στον Πειραιά τo κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International

 Breaking News

Για πρώτη φορά στον Πειραιά τo κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International
28 Μαΐου 2024

Tο κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas της Royal Caribbean International κατέπλευσε για πρώτη φορά στον Πειραιά για την καλοκαιρινή περίοδο 2024.

Το Voyager of theSeas ανήκει στην κλάση Voyager, έχει μικτή χωρητικότητα 137,276 τόνων, μήκος 310 μέτρα, 15 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 3,600 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και ανακαινίστηκε το 2019. Στα highlights του πλοίου βρίσκονται ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το minigolf. Στην κατηγορία Voyager εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties.

Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi,  4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 3 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.

Το φετινό καλοκαίρι, το Voyager of the Seas θα πραγματοποιήσει 3 κρουαζιέρες, στις 17 & 24 Ιουνίου και στις 19 Αυγούστου, 7 νυχτών από και προς τον Πειραιά με λιμάνια προσέγγισης την Καβάλα, την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διανυκτερεύει, το Κουσάντασι, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, το Voyager of the Seas θα επισκέπτεται λιμάνια της Δυτικής Μεσογείου, όπως τη Βαλέντσια της Ισπανίας, το Αιάκειο της Κορσικής, το Πορτοφίνο της Ιταλίας κ.ά. με λιμάνι αναχώρησης τη Βαρκελώνη ή την Τσιβιταβέκια. Επίσης, θα προσφέρει αναχωρήσεις από τον Πειραιά που θα καταλήγουν είτε στη Ραβέννα είτε στη Βαρκελώνη με στάσεις στους πιο όμορφους προορισμούς του Αιγαίου, του Ιονίου, της Αδριατικής και της Δυτικής Μεσογείου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ