Εφημερίδα Κοινωνική

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά την Παρασκευή 31 Μαΐου

 Breaking News

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά την Παρασκευή 31 Μαΐου
28 Μαΐου 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024» διοργανώνει, μεταξύ άλλων, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ, όπου τα καταστήματα της πόλης μας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές.

Από νωρίς το απόγευμα διάφορες δράσεις θα εκτυλίσσονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, ενώ κατά τη διάρκεια τους θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της!

Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!!!”

ΓΑΛΑΖΙΑ_ΝΥΧΤΑ_2024_Portait

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ