Εφημερίδα Κοινωνική

Εννέα άτομα κατηγορούνται για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων

 Breaking News

Εννέα άτομα κατηγορούνται για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων
25 Μαΐου 2024

Δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Πρόκειται για 6 ανήλικους ημεδαπούς, 2 ενήλικες ημεδαπούς και ενήλικο αλλοδαπό, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των παραπάνω ανηλίκων, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε ύστερα από πληροφορίες που αφορούσαν την ασέλγεια σε ανήλικα άτομα κάτω των 15 ετών. Από το υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές προέκυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2024 έως και τα μέσα Μαΐου, οι κατηγορούμενοι, που τυγχάνουν ηλικίας από 15 έως 24 ετών, είχαν τελέσει κατά περίπτωση γενετήσιες πράξεις με ανήλικη νεότερη των 15 ετών και με ανήλικη μεγαλύτερη των 15 ετών.

Μάλιστα, διακριβώθηκε ότι τουλάχιστον 6 από τους κατηγορούμενους κατείχαν υλικό από τη γενετήσια δραστηριότητα με τις ανήλικες.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν για εξέταση στην αρμόδια εγκληματολογική υπηρεσία.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ