Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τα κορίτσια έπαιξαν ποδόσφαιρο και εντυπωσίασαν!

 Breaking News

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τα κορίτσια έπαιξαν ποδόσφαιρο και εντυπωσίασαν!
27 Μαΐου 2024

Έξι ομάδες κοριτσιών, ένα όμως κοινό και δυνατό μήνυμα: πως αγόρια και κορίτσια έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία να μαθαίνουν και να ακολουθούν το άθλημα που αγαπούν. Στο 3ο Τουρνουά ποδοσφαίρου για κορίτσια που διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με την EUPRAGIA NON PROFIT CIVIL ORGANIZATION, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Πρασίνου Λόφου αυτό φάνηκε καθαρά.

Φάνηκε από το πάθος, την αθλητικότητα και την τεχνική που έδειξαν στο χορτάρι οι παίχτριες των ομάδων που συμμετείχαν: η ομάδα κοριτσιών των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, ο Λεοντικός, η Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης, η Νέα Ιωνία και ο Φωστήρας Καισαριανής.

Φάνηκε από τις κερκίδες, οι οποίες γέμισαν από υπερήφανους γονείς που χειροκρότησαν τα κορίτσια χωρίς τις ακρότητες που συχνά σημειώνονται στα γήπεδα.

Φάνηκε και στο τέλος από το χαμόγελο των παιδιών όταν πήραν τους επαίνους που τους μοίρασαν οι άνθρωποι του τουρνουά και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, υπό την ευθύνη της οποίας έγινε η διοργάνωση αλλά και λειτουργούν οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ