Εφημερίδα Κοινωνική

«Αρκεί μια καμπάνια για να σωθείς;» – Μια φοιτητική πρωτοβουλία κατά της έμφυλης βίας – Ανοικτή συζήτηση- εσπερίδα στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

 Breaking News

«Αρκεί μια καμπάνια για να σωθείς;» – Μια φοιτητική πρωτοβουλία κατά της έμφυλης βίας – Ανοικτή συζήτηση- εσπερίδα στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
10 Μαΐου 2024

Την Τρίτη 14 Μαΐου και ώρα 18:00, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (campus Πειραιά), οργανώνει εσπερίδα με θέμα «Αρκεί μία καμπάνια για να σωθείς;». Η εκδήλωση οργανώνεται από τους φοιτητές του 1ου έτους της BA International Hospitality and Tourism Management, στα πλαίσια του σχετικού μαθήματος Events Management.

Αξίζει να σημειωθεί ότι: η σχολή Τουρισμού έχει βραβευθεί 8 φορές ως «η Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης (Best Hotel Education Provider)» στα Greek Hospitality Awards και έχει τιμηθεί 5 φορές στα Tourism Awards (2020-21-22-23) για τα προγράμματα εκπαίδευσης και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Λίγα λόγια για τη θεματολογία:  Η εκδήλωση μας θα ξεκινά με αφορμή την σχέση του ρούχου με την έμφυλη βία. Η αφορμή αυτή μας οδηγεί σε μία συζήτηση για την πληθώρα φορέων και οργανισμών που διοργάνωσαν τα τελευταία χρόνια καμπάνιες σχετικές με την έμφυλη βία. Θα θέλαμε στην εκδήλωση αυτή να διερευνήσουμε κατά πόσο αυτές οι ενέργειες είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία, αν ευαισθητοποίησαν ουσιαστικά και πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα κινητοποιώντας πραγματικά τους πολίτες.

 δημοτικη πινακοθηκη


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ