Εφημερίδα Κοινωνική

Άλογο κούρσας!

 Breaking News

Άλογο κούρσας!
24 Μαΐου 2024

«Η κυρία με τον αριθμό 5372 που θα τρέξει στα πέντε χιλιόμετρα θα τα βγάλει ή θα μείνει στη μέση της διαδρομής;», αναρωτιόντουσαν κάποιοι «καλοπροαίρετοι» ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες προκειμένου να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητικού τουρισμού της χώρας, ήτοι το Spetsathlon.

Η κυρία λοιπόν όχι μόνο τα έβγαλε πέρα τερματίζοντας από τους πρώτους ανάμεσα στους περίπου 1.000 συμμετέχοντες στην εν λόγω διαδρομή, αλλά έκανε κι άλλα τόσα χιλιόμετρα! Και πού δεν πήγε.

Έτρεξε για να βραβεύσει νικητές, έτρεξε για να ακούσει τους κατοίκους του νησιού για τα θέματα που τους απασχολούν, έτρεξε και για να συναντήσει μία μητέρα που θα πάρει το επίδομα μητρότητας χάρη σε εκείνη. Και για να μην παρεξηγούμαστε δεν επρόκειτο περί ρουσφετιού. Η Μαρία όπως και όλες οι ελεύθερες επαγγελματίες, λόγω Δόμνας που αποκατέστησε μία μεγάλη αδικία, μπορούν επιτέλους να λάβουν το επίδομα μητρότητας.

Έτρεξε λοιπόν πολύ καταφέρνοντας να φτάσει παντού και τα πάντα. Γι’ αυτό και το μετάλλιο που πέρασε στον λαιμό της ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, θα έπρεπε, για πολλούς, να είναι διπλό ενδεχομένως και τριπλό!


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ