Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Κυριάκος, η Δόμνα και το… πιπέρι στο στόμα

 Breaking News

Ο Κυριάκος, η Δόμνα και το… πιπέρι στο στόμα
01 Απριλίου 2024

Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα, φάρσα, αστείο, όπως θες μπορείς να το πεις. Έτσι ήχησε σε κάποιους η είδηση ότι η πρώτη του μήνα (και πρώτη της εφαρμογής του νέου κατώτατου μισθού) θα έχει για τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης… άρωμα κανέλλας, γαρύφαλλου, κύμινου και μοσχοκάρυδου.

Κι όμως, ήταν αλήθεια. Η άφιξή τους το πρωί της περασμένης Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της γνωστής βιομηχανίας «Ήλιος Μπαχαρικά» στα Καμίνια μόνο τυχαία δεν ήταν.

image_123650291

 

Η μυρωδάτη ιστορία (και επιτυχία) ενός και βάλε αιώνα και κυρίως οι άριστες εργασιακές συνθήκες που όπως πληροφορήθηκαν χαίρει το προσωπικό, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Δόμνα Μιχαηλίδου στην περιοχή του Πειραιά. Κι όπως ακούγεται, η επιλογή τους, τους δικαίωσε και με το παραπάνω.

image_123650291 (3)

Χάρηκαν  που το τιμόνι της εταιρείας κρατά επάξια μία γυναίκα, η κυρία Στέλλα Διαμαντοπούλου, που η ψηφιακή κάρτα εργασίας δουλεύει ρολόι, που οι μισθοί ξεπερνούν για πολλούς το όριο του κατώτατου και που μια ελληνική εταιρεία αποσπά διακρίσεις και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων της.

Ανάλογη χαρά ένιωσαν και οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έπαψαν στιγμή να επαινούν την Πειραιώτισσά (τους) Δόμνα Μιχαηλίδου μετά της φράσης «Είναι το πιο άξιο και το πιο καλό παιδί το Πειραιά. Ξέρει να τιμάει, όπως λίγοι, τη δουλειά της και τη δουλειά των άλλων. Κι όποιος πει κακό λόγο για αυτήν… πιπέρι στο στόμα…»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ