Εφημερίδα Κοινωνική

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια η εκδήλωση για τις προκριματικές εκλογες

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια η εκδήλωση για τις προκριματικές εκλογες
12 Απριλίου 2024

Την Πέμπτη 11/04/2024 πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πειραιά στο πλαίσιο των προκριματικών εκλογών που θα οδηγήσουν στην ανάδειξη των υποψηφίων μας στις ευρωεκλογές.

Ομιλητής ήταν ο Κώστας Ζαχαριάδης πρ. βουλευτής Β1 Βόρειου τομέα Αθηνών και μέλος ΠΓ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε η Νίνα Κασιμάτη, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Β” Πειραιά και Τομεάρχης Ναυτιλίας.

Παρουσία στην εκδήλωση είχαν η Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκ νέου υποψήφια, και ο Γιάννης Ραγκούσης, πρ. βουλευτής Β’ Πειραιά και μέλος της ΠΓ.

original-76D6E4CD-BC14-4715-A705-94FB8A6E8DFB

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι και υποψήφιες των προκριματικών εκλογών:

Αρσένη Τζένη

Βλαβιανός Γιώργος

Δημητρέλης Δημήτρης

Κομηνέα Σοφία

Κόρκας Γιάννης

Κοροβέση Μυρτώ

Κυριακόπουλος Δημήτρης

Λίτος Γιάννης

Μαρίνης Αριστείδης

Μοσχονάς Κωνσταντίνος

Μπήτσιος Κωστής

Παπαδημητριάδης Δημήτρης

Πνευματικός Νίκος

Σακελλαριάδης Αθανάσιος

Σαπουνά Αναστασία

Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος

Στόφυλας Ηλίας

Φαραντούρης Νίκος

Κοινός τόπος ήταν η ανάγκη να ενταθεί η προσπάθεια και ο αγώνας για να έχει ένα ισχυρό ποσοστό στις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ώστε να διασφαλιστεί η προάσπιση του δικαίου, της στήριξης των ασθενέστερων, της δημοκρατίας, της ισότητας, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κόντρα στον ολοένα διευρυνόμενο συντηρητισμό.

Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για καλή επιτυχία και καλό αγώνα και με τη βεβαιότητα πως οι προκριματικές εκλογές της Κυριακής θα αποτελέσουν θετικό βήμα που μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές ώστε να μπορούν οι πολίτες να επιλέγουν εκείνους που θα καταρτίζουν τα κομματικά ψηφοδέλτια.

 

 

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ