Εφημερίδα Κοινωνική

Ηλιούπολη: Βρέθηκε αποτύπωμα του 36χρονου γιου στην καραμπίνα

 Breaking News

Ηλιούπολη: Βρέθηκε αποτύπωμα του 36χρονου γιου στην καραμπίνα
15 Απριλίου 2024

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην έρευνα για το διπλό φονικό που έγινε σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη το βράδυ της Τετάρτης (10/4) με θύματα έναν 36χρονο και την 63χρονη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται πως οι σοροί τους εντοπίστηκαν εντός ενός δωματίου του σπιτιού, ενώ οι Αρχές βρήκαν και μια καραμπίνα, αλλά σε άλλο δωμάτιο.

Σήμερα, πέντε ημέρες μετά το έγκλημα, κι ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν πρόκειται για διπλή δολοφονία ή δολοφονία και αυτοκτονία, ένα σημαντικό στοιχείο έρχεται στο φως.

«Δεν μας είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματα του 36χρονου βρέθηκαν επάνω στην καραμπίνα. Το όπλο είχε μπει στο επίκεντρο της έρευνας —μαζί με τυχόν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 36χρονου γιου— από την αρχή.

«Την λάτρευε, ήταν πολύ δεμένοι»

Η θεία του 36χρονου μιλώντας στο Live News ξεκαθάρισε ότι ο ανιψιός της αποκλείεται να σκότωσε τη μητέρα του. Για τον λόγο αυτό ζητά να εξεταστεί το ενδεχόμενο της διπλής δολοφονίας.

«Θέλω να βγει η αλήθεια πραγματικά. Να δούμε ακριβώς τι έχει γίνει και μήπως όλα αυτά τελικά ήταν φαντασία για αυτοκτονίες. Εάν ισχύει αυτό, υπάρχει και άλλη πιθανότητα, να καθάριζε το όπλο και να υπήρχε σφαίρα και να έγινε κάποιο ατύχημα και μετά εφόσον είδε ότι έγινε το ατύχημα… εκεί δεν θολώνει το μυαλό;».

«Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν μας είχε δώσει σημάδια ότι κάτι τρέχει, ότι κάτι συμβαίνει. Δεν είχε τίποτα. Ο ανιψιός μου ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά και στην παρέα και στο κέφι και στο γλέντι. Τώρα περισσότερα για την προσωπική του ζωή δεν γνωρίζω, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν είχε προβλήματα» πρόσθεσε.

Τόνισε ότι υπεραγαπούσε τη μητέρα του και ήταν πολύ δεμένοι και γι’ αυτό τον ακολουθούσε παντού.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ