Εφημερίδα Κοινωνική

Η Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων σε νέα γραφεία, δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής

 Breaking News

Η Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων σε νέα γραφεία, δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής
02 Απριλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των νέων γραφείων της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων (Π.Ε.Π.), Φίλωνος 52  και Μπουμπουλίνας Πειραιά

Η εκδήλωση των εγκαινίων ξεκίνησε με τον αγιασμό των νέων γραφείων από ιερείς του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιώς, π. Σιγάλα Βασίλειο και π. Πόπη Βασίλειο.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του προέδρου του συλλόγου κ. Πάχου Ιωάννη και στη συνέχεια η απονομή πλακέτας στον κ. Χαράκογλου Στυλιανό τον οποίο τίμησε ο Σύλλογος ως Μέγα Ευεργέτη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

Οι Βουλευτές Τραγάκης Ιωάννης, Μαρκόπουλος Δημήτρης, Κατσαφάδος Κώστας, Βλαχάκος Νίκος και εκ μέρους του Λιβανού Μιχάλη παρέστη ο Σιγανός Γιώργος.

Εκ μέρους του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Τσιόδρα Δημητρίου παρέστη η Νίκη Αδάμ.

Από την Περιφέρεια Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής Μανωλάκος Λεωνίδας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού Αττικής Μπαρμπαγιάννη Ευγενία.

Ο Δήμαρχος Περάματος Λαγουδάκος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Μαραγκάκης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης Δήμου Πειραιά Καρύδης Δημήτριος, και ο π. Δήμαρχος Κορυδαλλού και π. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Χρήστου Στέφανος.

Εκ μέρους του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Κλάππα Ηλία παρέστη η Σταμελάκη Αθηνά Δικηγόρος.

Από την Α.Σ.Π.Ε. (Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας) ο Πρόεδρος Θεοτοκάτος Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος Σταμούλης Δημήτριος, η Γεν. Γραμματέας Αγγελή Δήμητρα και ο Αναπληρωτής Ταμίας Σολδάτος Κων/νος.

Από το Επαλ Νικαίας «Παναγιώτης Γιαννακης» η Διευθύντρια και Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Πολυξένη Γεωργαντζέλη.

Από το ΚΕΑΟ Πειραιά ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Βλάχος.

Από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και την Εφορεία Κυριών οι κυρίες Ντόκου Αυγουστίνα, Δαριώτη Ρένα και Μπούτση Αρετή.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάχος, δήλωσε:

«Οκτώ έτη στο τιμόνι της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων με τεράστια ευθύνη βλέπω το έργο μας να βρίσκει ανταπόκριση και να προστίθενται στη λίστα μας, όλο και περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες.  Για αυτό το θεάρεστο έργο οφείλω να ευχαριστήσω τους ακούραστους συνεργάτες μου που συντελούν και δίνουν το καλύτερο τους εαυτό σε αυτή τη προσπάθεια. Για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια που στεγαζόμασταν στην οδό Κέκροπος 6-8 προσπαθήσαμε με πολύ κόπο να εξοπλίσουμε τους χώρους κατάλληλα προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολύτεκνες οικογένειες.

Η αλλαγή χρήσης του κτηρίου της Κέκροπος ήταν η αφορμή για την γνωριμία μας με τον κύριο Στέλιο Χαράκογλου, ο οποίος είναι ευεργέτης μας και τον τιμούμε σήμερα.  Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτή την τόσο συγκινητική και ένθερμη προσφορά όπου η νέα στέγη, φέρνει μια νέα εποχή για εμάς.  Για εμάς η κάθε πολύτεκνη οικογένεια, είναι οικογένεια μας και δεδομένων των σημερινών συνθηκών θα ενταθούν οι προσπάθειες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προσφορά στις πολύτεκνες οικογένειες.  Συνεχίζοντας αγόγγυστα και με περίσσιο ζήλο, είναι θέμα τιμής για εμάς, καμία πολύτεκνη οικογένεια να μην στερείται, καμία πολύτεκνη οικογένεια να μην υποφέρει.  Σας ευχαριστούμε όλους ακόμα μια φορά που είστε δίπλα μας και σας υποσχόμεθα πως η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη και έτσι θα είναι πάντα»

 πεμπειραικη

παμεπειραικη

παμπειραικη


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ