Εφημερίδα Κοινωνική

Γλυφάδα: Kids & Cars στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

 Breaking News

Γλυφάδα: Kids & Cars στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
09 Απριλίου 2024

Στο μεγαλύτερο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Ελλάδας, το οποίο εκτείνεται σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, στον απόλυτο χώρο εκπαίδευσης και δράσης που εμπνεύστηκε και δημιούργησε με άρτια οργάνωση και σχεδιασμό ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική σε τρυφερότητα και αγάπη εκδήλωση, το Kids & Cars, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τα αυτοκίνητά τους.

«Έχει όλα τα στοιχεία της Formula 1: Την καρό σημαία, την εκκίνηση από τον αφέτη, τις ειδικές διαδρομές, την οδήγηση.

Μόνο που η ταχύτητα του «αγώνα» είναι …2 χιλιόμετρα την ώρα!», τονίζει ο Δήμαρχος. Και προσθέτει: «Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που με τόση αγάπη φτιάξαμε στη Γλυφάδα μας, πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά και φέρνει την εκδήλωση Kids & Cars:

Μια διασκεδαστική και συνάμα διδακτική επίδειξη ικανοτήτων για παιδιά-οδηγούς από 5 έως 9 ετών, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα τους διαθέσει ο Δήμος μας. Στο καινοτόμο λοιπόν Πάρκο μας, σε συνεργασία με τον αγαπημένο Νίκο Μαστοράκη, που υπήρξε, ιστορικά, ο διοργανωτής (με την εφημερίδα «Απογευματινή») του πρώτου Baby Rally στη χώρα μας (με πρόεδρο της επιτροπής τότε την Αλίκη Βουγιουκλάκη), περιμένουμε δεκάδες μικρούς οδηγούς, στα απολύτως ασφαλή ηλεκτροκίνητα οχήματα, σε μια ειδικά σχεδιασμένη (και ακίνδυνη!) δεξιοτεχνία.

Τα παιδιά μας θα κάνουν από σλάλομ ανάμεσα σε πολύχρωμα λάστιχα μέχρι παρκάρισμα με την όπισθεν σε διαφανές τούνελ και θα ζήσουν τη θεαματική ράμπα-τραμπάλα!

Στόχος, όπως κάθε φορά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, είναι τα παιδιά να εξοικειωθούν από μικρή ηλικία με τη σωστή και ασφαλή οδήγηση, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση και με την ηλεκτροκίνηση.

 Οι συμμετοχές για το Kids & Cars θα ολοκληρωθούν στις 27 Απριλίου και οι γονείς μπορούν να ζητήσουν τον κανονισμό και φόρμες συμμετοχής, στο [email protected]

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ