Εφημερίδα Κοινωνική

7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας: Ένα σχολείο Υπερπαραγωγή προ των πυλών!

 Breaking News

7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας: Ένα σχολείο Υπερπαραγωγή προ των πυλών!
12 Απριλίου 2024

Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε και το έργο κατασκευής του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας ξεκινά! Ένα έργο που θα κοστίσει 3.500.000 ευρώ και θα αλλάξει την έννοια του σύγχρονου σχολείου!

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Για την πόλη μας, για τα παιδιά μας, για όλες τις μελλοντικές γενιές: Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και του Αναπληρωτή Υπουργού Θεόδωρου Λιβάνιου εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση και ξεκινάμε άμεσα το έργο για το νέο 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας, ένα κτίριο διεθνών προδιαγραφών και μοναδικής αρχιτεκτονικής, ψηλά στην Τερψιθέα. Ένα έργο πολύ δύσκολο στη σύλληψη, το σχεδιασμό και την εκτέλεσή του και το οποίο απαντά σε ένα άλυτο πρόβλημα δεκαετιών.  Ένα σύγχρονο, οικολογικό σχολείο», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. 

Και προσθέτει: «Οι μακέτες που βλέπετε σε δύο χρόνια από τώρα θα είναι πραγματικότητα: Ένα ολοκαίνουργιο, πρότυπο σχολικό κτίριο, με αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εργαστήρια πληροφορικής, βιβλιοθήκη, γήπεδα μπάσκετ και τένις και άλλες πολλές ανέσεις, που δημιουργούν ένα ιδανικό σχολικό περιβάλλον για μάθηση, γνώση και εξέλιξη. Αυτό ακριβώς δηλαδή που δικαιούνται τα παιδιά μας και αυτό που έχουμε την υποχρέωση να τους παρέχουμε. Η κατασκευή θα κοστίσει 3.500.0000 ευρώ, θα γίνει σε έκταση οκτώ στρεμμάτων, σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και στη βάση τεχνικών μελετών με πολύ αυστηρές προδιαγραφές.

Πιστέψτε μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε αυτό το έργο και θα φροντίσουμε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές προσδοκίες μαθητών, καθηγητών και γονιών. Ευχαριστώ από καρδιάς τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό κ. Λιβάνιο για τη συμπαράσταση στο αίτημά μας από την πρώτη κιόλας στιγμή και τη σπουδή που δείχνει να στηρίξει την τοπική αυτοδιοίκηση στο ζήτημα της ανέγερσης νέων και σύγχρονων σχολικών μονάδων. Για όσους γνωρίζουν που στεγάζεται τις τελευταίες δεκαετίες το 7ο Γυμνάσιο, αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό για την σχολική και εκπαιδευτική μας κοινότητα. Τα καλύτερα είναι μπροστά».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ