Εφημερίδα Κοινωνική

Στην τελική ευθεία το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Mitsis στο λιμάνι του Πειραιά

 Breaking News

Στην τελική ευθεία το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Mitsis στο λιμάνι του Πειραιά
04 Μαρτίου 2024

Οι τελευταίες «πινελιές» μπαίνουν στο νέο ξενοδοχείο που ανοίγει ο όμιλος Mitsis, στο λιμάνι του Πειραιά. Πρόκειται για το τεσσάρων αστέρων «Mitsis N’U Piraeus Port» και το άνοιγμά του έχει προγραμματιστεί για τις 6 Απριλίου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 101 δωμάτια.

Σύμφωνα με το όμιλο, η νέα μονάδα βρίσκεται σε στρατηγική θέση, μόλις 100 μέτρα μακριά από την πύλη Ε7 και 5 λεπτά μακριά από τα Cruise Terminals A, B και C. Με γρήγορη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, το Mitsis N’U Piraeus Port αποτελεί ιδανικό κόμβο για να παρατείνουν οι επισκέπτες τη διαμονή τους στην πόλη πριν ή μετά την κρουαζιέρα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Η μονάδα προέκυψε από τη μετατροπή κτηρίου γραφείων και καταστημάτων στην οδό Αριστείδου 16-20 και εντάσσεται σε μια σειρά από επενδυτικές κινήσεις που υλοποιεί ο όμιλος Mitsis τους τελευταίους μήνες.

Ο όμιλος ακολουθεί ένα επιπλέον επενδυτικό πλάνο ύψους 250 εκατ. ευρώ για την πλήρη αναβάθμιση των ξενοδοχείων και resorts. Με 21 ξενοδοχεία και 12 κέντρα σπα και θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του σε Αθήνα, Καμένα Βούρλα, Κρήτη, Κω και στη Ρόδο, φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών.

*Με πληφορορίες από capital.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ