Εφημερίδα Κοινωνική

Παραιτήθηκε Γ.Γ του ΥΠΕΣ – Εκτός ψηφοδελτίων και η Ασημακοπούλου!

 Breaking News

Παραιτήθηκε Γ.Γ του ΥΠΕΣ – Εκτός ψηφοδελτίων και η Ασημακοπούλου!
15 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις επιφέρει η απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μετά την απομάκρυνση της κ. Ασημακοπούλου με εντολή Μητσοτάκη, ακολούθησε η παραίτηση του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη, o οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων στην κ. Ασημακοπούλου.

Ο Γενικός Γραμματέας υπέβαλε την παραίτηση του στην υπουργό Ν. Κεραμέως. Οι αποκαλύψεις οδηγούν και στην καρατόμηση του Νίκου Θεοδωρόπουλου γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ, ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου η λίστα να φτάσει στα χέρια της κ. Ασημακοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίμαχη λίστα με τα ονόματα των αποδήμων έφτασε στα χέρια της Ευρωβουλευτού τον Μάιο του 2023, ανάμεσα δηλαδή στις δύο προεκλογικές αναμετρήσεις, από στενό συνεργάτη του κ. Σταυριανουδάκη.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, η εξέλιξη αυτή αδικεί την εν γενεί παρουσία της κ. Ασημακοπούλου, αλλά κάποια πράγματα απλώς δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. «Εμείς δεν λειτουργούμε παραϋπουργεία δικαιοσύνης στο Μαξίμου, έχοντας δίπλα μας αμετάκλητα καταδικασμένους με 13-0. Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κάποια πράγματα που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν», σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ