Εφημερίδα Κοινωνική

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς: Εκστρατεία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας στις 20 Μαρτίου

 Breaking News

Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς: Εκστρατεία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας στις 20 Μαρτίου
07 Μαρτίου 2024

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς σχεδίασε για την φετινή χρονιά την εκστρατεία ενημέρωσης «ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στην οποία συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του αθλητικού, καλλιτεχνικού, εκπαιδευτικού
και επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και απλοί πολίτες.

Στην εκστρατεία αυτή θα μεταδώσουμε όχι μόνο μηνύματα στοματικής υγείας, αλλά και κοινωνικά μηνύματα που ενισχύουν την θέληση του ανθρώπου να καταφέρει πράγματα που θεωρεί ακατόρθωτα.

Η επίσημη έναρξη της καμπάνιας θα γίνει συμβολικά Τετάρτη 20 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας σε μια εκδήλωση γιορτή της Στοματικής Υγείας στην διάρκεια της οποίας θα βραβευτούν όλοι οι συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα λάβει θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού Μελίνα Μερκούρη, Αίθουσα Πλειάδες στις 18:30 (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης 4 Κορυδαλλός, 3Ος όροφος ).

Είναι μια δομημένη προσπάθεια που έγινε με αγάπη, ενσυναίσθηση και επιστημονική εγκυρότητα και στοχεύει όχι μόνο στην βελτίωση της στοματικής υγείας, αλλά στο να ανέβει η κοινωνία μας ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

«Σας καλούμε να παρευρεθείτε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να συμβάλετε στην προώθηση αυτού του τόσου σημαντικού μηνύματος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων» αναφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ