Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε συμβολικά τις γυναίκες, προσφέροντάς τους τριαντάφυλλα

 Breaking News

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε συμβολικά τις γυναίκες, προσφέροντάς τους τριαντάφυλλα
08 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Πειραιά τίμησε συμβολικά τις γυναίκες, προσφέροντάς τους τριαντάφυλλα σε διάφορα σημεία της πόλης, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης:

«Η ημέρα αυτή δεν σηματοδοτεί μόνο τους αγώνες των γυναικών για ισότητα και τις κατακτήσεις τους, αλλά είναι και ημέρα αναγνώρισης των αξιών και της προσφοράς της γυναίκας ως μητέρα, κόρη, σύντροφος, σύζυγος.

Οι γυναίκες καθημερινά αποδεικνύουν ότι έχουν τη δύναμη και τις ικανότητες να πετύχουν πολλά, σε όλους τους τομείς, στην κοινωνία, στην επιστήμη, στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στον πολιτισμό στον αθλητισμό. Αναμφισβήτητα έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα. Σίγουρα, όμως, πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει ίση και ασφαλής και κυρίως ως κοινωνία να της προσφέρουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βελτιώσουν την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την εργασία.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που είναι δίπλα μας και καθημερινά τις βλέπουμε να αγωνίζονται με πείσμα και επιμονή για να τα βγάλουν πέρα στον πολλαπλό τους ρόλο και να προοδεύσουν. Και αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα».

γυναικες3

γυναικεσ2

γυναικες1


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ