Εφημερίδα Κοινωνική

Νέοι χώροι στάθμευσης σε δύο ειδικά σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά

 Breaking News

Νέοι χώροι στάθμευσης σε δύο ειδικά σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
26 Μαρτίου 2024

Σε μια σημαντική παρέμβαση για την εύρυθμη και ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών σε δύο ειδικά σχολεία της πόλης μας, προχώρησε η Δημοτική Αρχή.

Πρόκειται για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Πειραιά και το 2ο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά «Άνοιξη» στην περιοχή των Καμινίων, όπου η Διεύθυνση Επισκευών, Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες.

νεοι χωροι

Συγκεκριμένα, διαμόρφωσε χώρους στάθμευσης για την καλύτερη επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών από τα σχολεία, ενώ η Διεύθυνση Πρασίνου υλοποίησε εργασίες περιποίησης του πρασίνου στους εξωτερικούς χώρους.

Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στα ειδικά σχολεία του Πειραιά.

1222

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε μια σημαντική παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής έξω από δυο ειδικά σχολεία στα Καμίνια, καθώς δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των καθηγητών και των γονιών για καλύτερη επιβίβαση και αποβίβαση των μαθητών από τα σχολεία.

Ευχαριστώ τη Διεύθυνση Συνεργείων και τη Διεύθυνση Πρασίνου για τη συνεργασία και το αποτέλεσμα.

Αυτό περιμένουν οι πολίτες από εμάς, να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους όπως κάνουμε τα τελευταία 10 χρόνια και να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις όπου είναι εφικτό και πάντα με νόμιμο τρόπο, χωρίς ψεύτικες και ουτοπικές υποσχέσεις, ώστε η ζωή των κατοίκων και των εργαζομένων να γίνεται σταδιακά καλύτερη και των επισκεπτών πιο ευχάριστη».

6543433

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ