Εφημερίδα Κοινωνική

Ερώτημα του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Παπαγεωργίου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής στην πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής αρχής

 Breaking News

Ερώτημα του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Παπαγεωργίου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής στην πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής αρχής
15 Μαρτίου 2024

Δυναμικός ο Νίκος Παπαγεωργίου στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς με παρεμβάσεις του αναδεικνύει θέματα της ευρύτερης περιοχής μας και των νησιών του Αργοσαρωνικού.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής, κατά την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της περιφερειακής Αρχής, έθεσε ερώτημα στην ημερήσια διάταση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων αποκατάστασης των βλαβών της Λ. Επιδαύρου –Δρυόπης – Γαλατά (Καλλονή), που προέκυψαν από την κακοκαιρία Daniel.

Άμεσα ο κ. Παπαγεωργίου έλαβε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη κ. Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής έκανε λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που είχαν παρατηρηθεί επί τέσσερις και πλέον μήνες και δεσμεύτηκε για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

«Εάν δεν λάβουμε μόνιμα μέτρα άμεσα, το πρόβλημα θα εξελίσσεται. Στις 7 Ιανουαρίου, πραγματοποίησα αυτοψία στην περιοχή. Σήμερα, δεσμεύομαι πως θα γίνει ό,τι είναι τεχνικά δυνατό, ώστε ο δρόμος να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής και να παραδοθεί, χωρίς άλλη καθυστέρηση, πριν από το Πάσχα».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ