Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ – Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές

Επίθεση έξω από το σπίτι του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ – Έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές
04 Μαρτίου 2024

Επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του κοσμήτορα της Νομικής του ΑΠΘ, Παναγιώτη Γκλαβίνη, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, έκαναν αντιεξουσιαστές.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή του σε σελίδα του αντιεξουσιατικού χώρου, πέταξαν μπογιές, τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας.

«Ο εν λόγω ρουφιάνος, ενώ παρήγγειλε, απευθείας από τον υπουργό ΠροΠο Μ. Χρυσοχοίδη, την εκκένωση της νομικής σχολής, η οποία τελούσε υπό κατάληψη με απόφαση της μαζικής Γ.Σ. του συλλόγου φοιτητών Νομικής, δεςν ανέλαβε ποτέ τις ευθύνες της πράξης αυτής ενώ ταυτόχρονα δημόσια αλλά και σε e-mail συνέχαιρε την »παρέμβαση της πολιτείας» για την αποκατάσταση της τάξης και του υποτηθέμενου δικαίου. Γι’ αυτό τον λόγο ακριβώς, τον επισκεφθήκαμε στην κατοικία του στην Καλαμαριά, στην οδό Κοτυώρων. Κατά την επίσκεψή μας ανακαινίσαμε την είσοδο της πολυκατοικίας βάφοντάς τη, ενώ αναγράψαμε συνθήματα, και πετάξαμε τρικάκια, για να υπενθυμίσουμε στον ρουφιάνο Παναγιώτη Γκλαβίνη ότι μόνη δικαιοσύνη είναι η προλεταριακή, κι ότι αυτές οι επιλογές έχουν και συνέπειες» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η οργάνωση «Φοιτητές/τριες στην μάχη για τις λαϊκές ανάγκες».

Δείτε ΕΔΩ τη ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ