Εφημερίδα Κοινωνική

4.000 καρναβαλιστές στην κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη Νίκαια

 Breaking News

4.000 καρναβαλιστές στην κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη Νίκαια
07 Μαρτίου 2024

Ο Ποσειδώνας θα συναντήσει το Τζίνι και τα Μολυβένια Στρατιωτάκια τις Μπαμπούσκες. Ένας Γάιδαρος θα επισκεφτεί την Κούβα και οι Τρελοί Επιστήμονες θα εξετάζουν Δεινόσαυρους. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν τα Πιτζαμομπερδέματα ανάμεσα σε Φαντάσματα, Βρυκόλακες και Μάγισσες. Οι Θεοί του Ολύμπου θα βρεθούν με τα 101 Σκυλάκια Δαλματίας και όλα αυτά υπό το βλέμμα του Βασιλιά Καρνάβαλου. Η παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη Νίκαια επί της οδού 7ης Μάρτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι  με προσυγκέντρωση στις 11.15. Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, ΚΑΠΗ και φορείς της πόλης, περισσότεροι από 4000 καρναβαλιστές είναι έτοιμοι να σκορπίσουν τη χαρά και το κέφι στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Αττικής.

Ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο χορό, μουσική και ατελείωτη διασκέδαση στις 9 και 10 Μαρτίου διοργανώνει το VILLAGE shopping & more…. και ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ.

Oι DjRobo και Aris Van Velkos  θα μιξάρουν ζωντανά για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Ετοιμαστείτε να φτιάξετε τα πιο ξεχωριστά βίντεο με τους αγαπημένους σας στα 360 Booths και μοιραστείτε τις στιγμές σας με τους φίλους σας στα social media!

Μέσα σε σαπουνόφουσκες και μαγικά πειράματα θα περιπλανηθούν τα παιδιά το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγ. Νικολάου και την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στο Ρέντη ,το Α’ και Γ’ ΚΑΠΗ Ρέντη έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα ξεχωριστό με γαϊτανάκια ,μουσική ,χορό και διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας.

νικαια2

νικαια


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ